Ελάτε να γνωριστούμε

Θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Ελάτε από το γραφείο μας να γνωριστούμε και από κοντά και να σας δώσουμε λύσεις σε όλες τις ανάγκες σας σχετικά με την σωστή και αποτελεσματική διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, πάντα σε προσιτές τιμές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ικονίου 22, Νέα Σμύρνη
Τ.Κ. 171 23, Αθήνα

+30 210 93 300 38
+30 210 93 300 37

info@quilladv.gr

Quill Advertisement Solutions | ΕΜΕΙΣ
6109
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6109,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.0.0,homa-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ΕΜΕΙΣ

Με λίγα λόγια

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Προσέχοντας τα πάντα ώστε ένα άρτιο αποτέλεσμα να είναι απτό, επενδύουμε συνεχώς σε  τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά μηχανήματα. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητες μας.

Διαθέτοντας ένα άρτιο τμήμα σχεδιασμού, με ανθρώπους που ξέρουν καλά τη δουλειά τους, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς καινοτόμες, πρωτότυπες και δυναμικές ιδέες.

Διαθέτουμε σύγχρονα ψηφιακά plotter για εκτυπώσεις  Large Format, που εντυπωσιάζουν τόσο με την ευκρίνεια, αλλά και με το μέγεθος τους. Το πλέον εντυπωσιακότερο είναι η δυνατότητα εκτύπωσης σε διαφορετικά υλικά, πέραν των καθιερωμένων, με μελάνια νερού, απόλυτα οικολογικά με την πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ένα από τα πιο διαδεδωμένα μηχανήματα της ψηφιακής τεχνολογίας που διαθέτουμε, είναι και αυτό που μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε την αμεσότητα και την ποιοτική κάλυψη μικρών τιράζ. Φυσικά αυτό μας/σας δίνει μεγάλη ευελιξία.

Με την τεράστια, πολυετή πείρα που διαθέτουμε πάνω στην εκτύπωση, αλλά και τη συνεργασία μας με σύγχρονες εκτυπωτικές μονάδες επιτυγχάνεται άψογο αποτέλεσμα  εκτυπώσεων offset και ασύγκριτη ταχύτητα υπηρεσιών.

Διαθέτωντας ανθρώπους έμπειρους, μπορούμε να παρέχουμε ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής των εντύπων σας για το καλύτερο δυνατών αποτέλεσμα.

Στον χώρο της άμεσης εφαρμογής ή του τεχνικού ατελιέ όπως τον αποκαλούμε, θα δείτε την παραγγελίας σας να ολοκληρώνεται μπροστά στα μάτια σας. Εδώ λοιπόν φαίνεται η αξία και η εμπειρία της δημιουργικότητας που διαθέτουμε.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Quill ιδρύθηκε το 2002 µε έδρα την Αθήνα και από τότε δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της διαφήμισης. Αδιαπραγμάτευτος στόχος και μεγάλο στοίχημα, από την πρώτη µέρα ίδρυσης της εταιρίας ήταν η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Για το σκοπό αυτό επενδύουμε συνεχώς σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, στην απόκτηση σύγχρονης τεχνολογίας και τεχνογνωσίας.

Γνωρίζοντας το πόσο σημαντικό είναι η σωστή “εικόνα” της εταιρείας σας, απέναντι στο κοινό που απευθύνεστε, τα στελέχη της Quill µε την πολυετή τους εμπειρία μπορούν να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες μελέτες διαφημιστικής προβολής µε χρήση των καταλληλότερων μέσων και να καλύψουν όλο το εύρος των επιχειρησιακών σας ευκαιριών.

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαφημιστικής προβολής της εταιρείας σας, από την σχεδίαση της διαφημιστικής µακέτας, την ποιοτική εκτύπωση ως την τελική υλοποίηση της εργασίας µε καλαίσθητες και πρωτότυπες προτάσεις, πάντα σε συμφωνία µε τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας

Design Ideas0

Printings0

Web - Social Media0

Signs & Billboards0

Interior & Exterior0

Events0