Ελάτε να γνωριστούμε

Θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Ελάτε από το γραφείο μας να γνωριστούμε και από κοντά και να σας δώσουμε λύσεις σε όλες τις ανάγκες σας σχετικά με την σωστή και αποτελεσματική διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, πάντα σε προσιτές τιμές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ικονίου 22, Νέα Σμύρνη
Τ.Κ. 171 23, Αθήνα

+30 210 93 300 38
+30 210 93 300 37

info@quilladv.gr

Quill Advertisement Solutions | Η Quill Adv Στην Έκθεση A+R EXPO 2024
7071
post-template-default,single,single-post,postid-7071,single-format-standard,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.0.0,homa-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Η Quill Adv Στην Έκθεση A+R EXPO 2024

Η Quill Adv Στην Έκθεση A+R EXPO 2024

Συνεργασία για την Τεχνολογική Καινοτομία

 

Η Quill Adv είχε την τιμή να συμμετάσχει ως χορηγός υλικοτεχνικής υποδομής στην έκθεση A+R EXPO 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Απριλίου. Αυτή η συμμετοχή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για εμάς καθώς ενισχύει τη δέσμευσή μας στην προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας και της συνεργασίας με πρωτοπόρους στον τομέα.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση ως χορηγοί υλικοτεχνικής υποδομής για το μη κερδοσκοπικό σωματείο AI CATALYST – ΟΤΕΝ ήταν μια ευκαιρία να επιδείξουμε τη δέσμευσή μας στην υποστήριξη και την προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας. Το σωματείο πρωτοστατεί στην ανάπτυξη προηγμένων λύσεων τεχνητής νοημοσύνης και η συνεργασία μας μαζί τους αντιπροσωπεύει την αφοσίωσή μας στην κορυφαία ποιότητα και την καινοτομία.

Στο περίπτερo τους, παρουσιάσαμε μια σειρά προωθητικών –  διαφημιστικών λύσεων που αποτελούν παραδείγματα της στρατηγικής μας για την υποστήριξη της καινοτομίας.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την εξαιρετική τους φιλοξενία και τη δυνατότητα που μας έδωσαν να μοιραστούμε τις ιδέες και τα προϊόντα μας με το ευρύ κοινό.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για την προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας και να συνεργαζόμαστε με άλλους πρωτοπόρους στον τομέα για τη δημιουργία μιας καλύτερης και πιο καινοτόμου κοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Quill Adv και τις υπηρεσίες μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.quilladv.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.