Ελάτε να γνωριστούμε

Θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Ελάτε από το γραφείο μας να γνωριστούμε και από κοντά και να σας δώσουμε λύσεις σε όλες τις ανάγκες σας σχετικά με την σωστή και αποτελεσματική διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, πάντα σε προσιτές τιμές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ικονίου 22, Νέα Σμύρνη
Τ.Κ. 171 23, Αθήνα

+30 210 93 300 38
+30 210 93 300 37

info@quilladv.gr

Quill Advertisement Solutions | ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΖΑΜΙΩΝ
64
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-64,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.0.0,homa-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΖΑΜΙΩΝ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΖΑΜΙΩΝ

Η Quill σχεδιάζει αυτοκόλλητα και εκτυπώνει σε υλικά υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκών προδιαγραφών με πλαστικοποίηση ή όχι, σε διάφορα σχήματα και σχέδια ικανά να προωθήσουν το διαφημιστικό σας μήνυμα.

Τα αυτοκόλλητα One Way που προτείνει, χρησιμοποιούνται σε βιτρίνες καταστημάτων, τζάμια αυτοκινήτων, εταιρικά κτήρια κ.α. ικανά να τραβήξουν το μάτι των πελατών σας με ζωντανά χρώματα και μοντέρνα σχέδια. Οι “από μέσα” έχουν άριστη ορατότητα προς τα έξω, αλλά όχι το αντίθετο.

Μια ακόμη μοναδική και elegant λύση για βιτρίνα μαγαζιού είναι το αυτοκόλλητο τύπου αμμοβολής που δίνει μια διαφορετική πινελιά σε απαλούς γκρι χρωματισμούς.

Date

21 Απριλίου, 2015

Category

Portfolio