Ελάτε να γνωριστούμε

Θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Ελάτε από το γραφείο μας να γνωριστούμε και από κοντά και να σας δώσουμε λύσεις σε όλες τις ανάγκες σας σχετικά με την σωστή και αποτελεσματική διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, πάντα σε προσιτές τιμές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ικονίου 22, Νέα Σμύρνη
Τ.Κ. 171 23, Αθήνα

+30 210 93 300 38
+30 210 93 300 37

info@quilladv.gr

Quill Advertisement Solutions | ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ
84
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-84,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.0.0,homa-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

Αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου σε διάφορα σχέδια και διάστασεις. Η νέα τάση της διακόσμησης για να αλλάξετε τον χώρο σας γρήγορα και οικονομικά. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε παντού σε εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ή της εργασίας σας αρκεί η επιφάνεια που θα κολληθεί να είναι λεία και χωρίς πόρους. Αν την βαρεθείτε, αφαιρήτε εύκολα και γρήγορα χωρίς ζημιές στον τοίχο.

Διαλέξτε από την πλούσια συλλογή μας σχέδια και φωτογραφίες ή στείλτε μας τα δικά σας για να φτιάξουμε κάτι μονάδικο. Η ποιότητα των χρωμάτων είναι εγγυμημένη όπως πάντα.

Date

21 Απριλίου, 2015

Category

Portfolio